tusen saker

Var på banken idag och pratade pengar. Att prata pengar är nog tusan det tråkigaste jag vet i hela världen. Jag bara vill att lönen ska finnas där på kontot och att jag får en summa att betala i räkningar och sen är det klart. Därför överlåter jag med gott samvete pengaprat till min make. Så kan jag i så fall ta på mig problemlösning på övriga plan med att ringa försäkringsbolag, kolla upp värmepumpar, undersöka badrumsrenovering etc.


I början av 2011 satte jag upp 5 st nya mål i mitt liv för detta året. Jag har fått lära mig både praktiskt och teoretiskt att om man tecknar ner sina mål och sätter tidsfrister på dem så är man skyhögt mycket mer benägen att nå sina mål. Hittills har jag nått två av dessa målen. Innan sommaren är slut bör jag nått ytterligare två enligt mina beräkningar. Sen har jag ett (svåraste) kvar att jobba på.


Just nu dock är det lite knivigt på alla plan. Med minimal yta och hantverkare och smuts överallt på grund av stammbyte, extremt mycket saker att lära sig, hinna med, ta reda på, undersöka och fixa med det nya huset (det är ju visserligen kul), daniel jobbar jämt så allt i hemmet får jag stå för, samt att de dagar jag jobbat på jobb nr1 är det ofta jag kommer hem som en häxa för tillfället så är det mycket som tär på mitt goda humör. Jag har märkt att det ibland inte är mycket som krävs för jag ska snappa. Men det finns ett slut!!! Tack och lov!!!


Jag är iallafall med hus :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0