mathelg

Det bidde ingen helg i helsingborg då lilla söta emma gått och blivit sjuker. Så det blev hemma helg, med massa lyxerier. I fredags var vi och doppade fötter och händer bland en massa matglada fiskar. Daniel och jag satt brevid varandra och asgarvade hysteriskt de första 5-10 minuterna för det gändes som någon kittlade en med fjäder över hela fötterna. Intressant upplevelse.

Efter fiskeriet gick vi och åt amerikanska hamburgare och drack öl på southern kitchen, följt av besök i videobutiken och köpte godis och hyrde Despicable Me. Sinnessjukt jävla rolig film!!! Bästa på länge!!!
Efter filmen satt vi och smådåsade i soffan tills det ringde på dörren och våra grannar kom förbi och spontaninbjöd oss på ölfest. Så vi kvicknade snabbt till, tog med oss ett gäng bärs och satt sedan och snackade skit till två på natten. Mycket trevligt!

Lördagen var dagen av lyxmat och häng med Johan och Ylva. Lunch hos Joachim Klein på Katrinetorp, (han är en helt makalöst duktig kock!!!) följt av utflykt till lite småbutiker i närheten. Sen åkte vi hem till J&Y och lagade middag och drack massa gott. Vinkokta musslor med öl till förrätt. Svamprisotto med lätthalstrad tonfisk med rödvin till varmrätt. Och knäckglass och kolasås med en skvätt whiskey till dessert. Vi åt tills vi somnade.

Idag ägnade vi dagen till husvisning och städning inklusive fönsterputs. Nu är det ju vår!!! Fasen va gött det känns i kroppen. Nu är det träningsdax minsan. Löpning står på schemat. Hej och hå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0