Augusti

Jaha, då ska jag ge mig på det här igen. Jag vet ju hur jag är, startar upp, tycker det är kul ett tag, tills jag en dag bara skiter i att göra fler inlägg. Sen går det några månader och vips är jag tillbaks igen, som gubben i lådan, som ett trevligt brev i postlådan eller kanske som en envis innebrännare som vägrar dö.

En liten uppdatering kan väl vara på sin plats:

Ja vi flyttade. Och anledningen till att bloggningen stoppade denna gången var att vi levde internetlösa (så när som på iphones) i några månader. Jag gjorde några halvhjärtade försök att förstå hur jag bloggade från telefonen men när inget funkade så la jag helt enkelt ner. Nu är vi dock med bredband igen (tack och lov) men lever fortfarande smulan mer primitivt än tidigare då vi fortfarande inte ha några tv kanaler. Och jag slits hela tiden fram och tillbaks mellan ha eller inte ha. Nu när vi inte har så har vi gjort så mycket annat kul istället för att sitta och glo på dumburken om kvällarna, fast å andra sidan är det ju hysteriskt jävla skönt att bara sunka ner sig med days of our lives, sjunde himlen eller hollywoodfruar på dagar man inte känner sig så jävla happening och het.

Huset är nu vrålsnyggt och svart, gräsmattan grönare än grönast och trädgårdsplanerna för nästa sommar is alive and kickin´ (bilder kommer annan dag när det inte pissregnar i skåne).

Inside är ljuvligt. Dock en del väggmålning, fix och fogning kvar. Och så uppfräschning av sovrum. Nedan följer saker jag älskar i mitt nya hem förutom dess invånare (of course):

Mitt kök. rätt och slätt. Fabulöst!Färska blommor plockade på hundpromenaden (och att möjligheten att plocka blommor på promenaden överhuvudtaget finns!!!).Mitt matbord (byggt av min förvånansvärt händige man med inspiration av Ernst) och stolar.Farmors gamla kökssoffa!!!Min nya trasmatta i hallen (från Ting ute & inne naturligtvis)Och min kelim matta såklart (är dock ej inte helt nöjd med resten här men det löser sig en vacker dag...)Och så bilden på PappaSlutligen gillar jag väldigt mycket våra nya bordstabletter, inflyttningspresent från finaste familjen Kvist (fast jag tror det var mest mamma kvist som bestämde...)Det finns så mycket saker som jag gillar med lilla huset. Det bästa inköp vi gjort. Lätt!
Hus, man, hund topp!


Dessvärre är jag lite less på resten. Har nog åter fått en släng av min gamla kroniska kompis SAD, eller höstdepression. Inte mycket är kul nowadays och jag har inte riktigt orkat göra något åt det förren det blev allvar. Nu samlar jag kraft, sol och energi för att ljusa upp detta skitta höstpiss.

HEJ nya tag.

Kommentarer
Postat av: Sara

Heja Anna!

2011-09-07 @ 20:58:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0