fyndhörnan

Och idag har jag fyndat denna :) 105:-
Sommar och sol vill jag ha nu!
Sonia Rykiel pour hm


sunday night shopping

Eftersom det är synd om mig så tröst-shoppar jag Sonia Rykiel kläder på tradera för en spottstyver.
Denna vann jag just för 39:-Tänkte fortsätta med det ett tag. (Men lyckas nog inte mer så billigt hehe)

Löpträning vecka 7

Detta var vad som var planen för veckan:

kort distans 6 km
lång distans 65 minuter

Dessvärre blev det nada träning på hela veckan på grund av halsont och megaförkylning som nu brutit ut. Jävlahelvetesskitförkylning. Jag är uttråkad och såååå träningspepp så jag kan dö.

Hoppsa hoppas hoppas det blir bättre snart.


Så jag får skjuta upp distansen en vecka och hoppas på det bästa. Suck...

Mitt lilla inslag av "hata omgivningen". Något jag måste få ur mig...

Helt ärligt har jag aldrig förstått den mentaliteten med "jobba jobba jobba ohhhhhh va mycket pengar jag tjänar". Klart man måste tjäna pengar så man kan leva ett bekvämt liv, betala sina räkningar, äta den maten man vill, unna sig saker man törstar efter. Men hela poängen med eftergymnastiala studier är väl att man ska hitta sig ett jobb där man trivs med att vara och där man kan balansera sitt liv med arbete och fritid så man mår bra. Sen kan det gärna innefatta många och långa arbetsdagar, men drivet i detta ska väl inte cirkulera runt pengar utan runt välmående, önskan till karriär och att uppnå sina mål eller att man har fantastiskt kul där man arbetar.
Och klart man måste ta sig igenom skitjobb för att man i ett mer långsiktigt skede ska nå drömmen eller målet, men att sitta på ett skitt jobb med enda lyckan när lönelappen dimper ner i brevlådan tycker jag är vansinnigt tragiskt! Nästa gång jag hör meningen: "Fy fan jag ska jobba hela helgen, men det blir pengar pengar pengar" då slår jag nog någon. Sikta lite högre. Det finns en större mening med livet!

Missförstå mig rätt. Jag jobbar gärna fantastiskt mycket och kan verkligen njuta av det. Men att jobba ska vara kul. Och är det inte kul för tillfället så ska det iallafall generera något långsiktigt positivt. Så är det!

<3

Utan att skryta det minsta så kan jag nog påstå att min man är om inte DEN bästa så iallafall hårsmån från toppen. Inte bara är han otroligt snygg, sexig, omtänksam mot allt och alla och fantastiskt fantastiskt snäll, han (eller vi rättare sagt) har en tendens att hålla gnistan brinnande med vackra ord, överraskande gester och ibland chockartade överraskningar. Detta har vi lyckats med i snart tre år och jag ser ingen vits med att sluta med det. Att jobba allt vad man kan ifrån att förhållandet ska bli slentrian eller förutsägbart är nog bästa medicinen för att lyckan ska bibehållas.

Eller FUCK IT förresten. Jag skryter gärna om det!!!!!!! :)

Klart som korvspad att man ibland blir gnatig, gnabbig eller rejält ovänner. Men det handlar om hur man räddar det. Och Im sorry to say it, tror bannemej att jag ofta är orsaken till gnabbet. Men det tänker jag aldrig erkänna för honom ;)Har fått så mycket underbart senaste veckan, och då har mannen befunnit sig i tanzania och zanzibar hela tiden.snor

Och idag kom den stora snuvan...

Men halsontet har inte minskat för det. Satan va utdraget, vad jag är trött på detta nu. Nu kommer jag säkert gå och snora i flera veckor framöver. Helvete.

No yoga for me...

Leonard cohen har flyttat ut, och in har flyttat en äcklig gammal röktant med hönsrövsmun och gulnande fingrar.
Jag är så jävla uttråkar och känner för att trycka ner en flaskborste i luftrören och bara skrubba loss.

Blääääääääääääää

Demonutdrivning.

I måndags var jag trött som en traktor efter milen i söndags.
I tisdagskväll började jag känna mig konstig i halsen.
Igår morse vaknade jag med en skum känsla av sandpapper i halsen.
Idag vaknade jag upp med leonard cohens röst...

Jag vill vill vill gå på bodupump ikväll men vågar inte för halsen. Jag är sååååååå sjukt sugen på att träna. :( Får tyvärr vila idag med och hoppas på att det är bättre imorgon så jag kan yoga.

Men jag har varit på ett litet möte idag där jag fick betyget att jag kan vara väldigt stolt över mig själv för jag gjorde oerhört bra ifrån mig. Underbart att höra. Är så glad så glad!!! Så jag får leva på den sköna känslan idag och övertyga mig själv om att det är bäst att jag bara bäddar ner mig i soffan, kollar på dåliga såpor, dricker te, äta strepsils och försöker mota bort mr cohen från min kropp.


Löpträning vecka 6

Efter noll träning fredag-tisdag var det dax igen. Wohoooo!!!

Onsdag:
Löp 5 km (kort distans)

Torsdag:
Löp 5 km (kort distans)
BodyPump

Fredag:
Yoga

Söndag:
Löp 1 mil (Lång distans. 67minuter)

FY FAN VILKEN KÄNSLA ATT NÅ MILEN!!!! Wohoooo. Helt hög på adrenalin!

Jinsjakka

Jag fullkomligt ÄLSKAR mitt senaste inköp - jeansjackan.
Köpte den på H&M i stockholm förra helgen. Kommer nog bo i den!


Must have!!!

Den här vill jag  ha att docka min framtida iPhone i:Alio från Tangent

luftballong

Jag är tokig i luftballonger.
Och ändå har jag aldrig sett till så jag fått färdas i en.

Varenda vår börjar jag spana efter ballonger på himlen och när jag äntligen ser en blir jag aldeles varm i kroppen. Det är något speciellt det där, tanken på att flyta runt helt utan hjälp av motorer. Romantiskt på något sätt. Magkittlande.

Jag har redan börjat hålla utkik.


telefonkåt

Jag vill köpa ny mobil. Jag vill ha en iPhone. Jag vill vara som alla andra :)

Jag satt och bläddrade igenom min nuvarande mobil och hittade ett sparat sms. Nämligen det första smset jag fick av min underbare man:

"Tjenis Anna! Tack för idag, hade sjukt roligt. (kan ju inte skriva igår, de var efter 12...) Om du har lust så kan vi ju hitta på något när jag flyttat till malmö :) Ta hand om charmtrollet! Daniel"


Här är vi, tre år senare och har lika roligt fortfarande. Älskar honom till månen och tillbaks!

Och ny mobli kommer det bli. Ska börja reka priser...

the lady Singoalla.

Jag har på senare tid blivit mycket mycket duktigare med vad jag äter.
Har blivit mycket bättre på att äta bönor och andra baljväxter. Äter mer frukt och grönt. För övrigt blir det mycket pasta, matvete, mathavre, ägg, mozzarella och fetaost. Och bröd visserligen.
Kämpar tappert med att äta kyckling ibland, men tycker fortfarande hanteringen av det är otroligt läskig, äcklig och obehaglig.
Köper nästan aldrig chips eller godis. Köper jag snacks blir det salta pinnar eller nötter.
Äter sällan pizza och annan flottmat (med undantag eventuellt vid bakis-söndagar)
Inte så att jag medvetet tackar nej till godsaker när jag blir bjuden, men jag underviker att köpa det själv.

Allt utom Singoalla kex. Min synd. Min last. Mitt beroende. Min besatthet.


Konsten att bygga ett kärleksbrev...
Gissa från vem?
Pussar och kramar på alla <3-dag!

Löpträning vecka 5

Denna vecka var det då dax att börja följa programmet lite mer exakt...

Måndag:
Löp (kort distans) 5 km


Torsdag:
BodyPump 55min
Löp (kort distans) 5 km


Och nu är det söndag och tanken var att jag skulle springa den långa distansen idag. Men efter trevlig helg i Stockholm är jag trött som en traktor och funderar på att hoppa...
Får se hur kvällen ser ut...

Saker att bestiga.

Det här berget ska min kille bestiga om en vecka. Jag är i vanlig ordning sjukt orolig för att han ska pressa sig för mycket, få höjdsjuka och dö.Men men... Det är ju ett vackert ställe att dö på.

Själv kör jag på lite säkrare semestrar och bestiger möbelberg istället.Längtar!

Helgsemester med inspiration!!!

På fredag åker jag till Stockholm. Snortidigt på morgonen. Landar på bromma vid åtta-isch. Buss till Älvsjö och kan väl checka in på Stockholm Furniture Fair strax efter öppning.

Sen ska vi spatsera runt där och njuta! Och träffa Ernst den underbare!

Kl 10.00 är där ett seminarie i "Have you got this year’s colour trend Insight?" - Det måste vi ju veta.
Kl 12.00 talas det om inredning för hem "Home sweet home".
Kl 13.00 kommer han! Ernst Kirchsteiger berättar hur man får "Personlighet  i  inredningen".
kl 14.00 berättas det om "Stolens historia" om vi orkar med det...

Får nog skriva ut programmet och gå igenom det lite nogrannare. Och kameran måste laddas. Och anteckningsblocket packas ner. Och, och, och...

Och så får jag träffa mina fina ex klassisar Lina och Erika som står i Monter för OFFECT.Sen när vi tröttnar åker vi in till stan för att sedan hänga med Babsan, Otto och Ruben ända till söndag förmiddag! Hinner kanske även med att möta upp med resten av skåne/Stockholmsligan. Wohoooo. Kulkulkul!!!

i-munn-försvar...

Mitt immunförsvar måste ha tagit sig en dipp. Och ändå är jag sjukt noga med vad jag äter, att jag får i mig c-vitamin och drickar Berocca varenda morgon. Jag var ju så rädd för att jag skulle bli sjuk när jag startade min träning. Det har jag tack och lov än så länge undvikit, men i fredags blossade tre (!) munsår upp runt mina stackars läppar. Munsår brukar jag oftast bara få när jag är sjuk, förkyld eller när mitt immunförsvar ligger i botten. Alternativt när jag sovit på tok för lite, brännt mig i solen eller varit med om någon annan otrevlighet.
Sovit har jag gjort, solat har jag inte gjort och sjuk känner jag mig inte, och ändå tre. TRE!!

Känns som jag hånglat med en spisplatta och önskar hellst äta soppa med sugrör, alternativt kirurgiskt operera bort min mun.

London Burlesque Week 2010

Jag hittade foton i Galleriet på LBW´s hemsida från SpeakEasy showen 2010, den enda D och jag lyckades ta oss till pga, ja... mig. Jag lyckades ju åka till flygplatsen i Köpenhamn utan mitt pass och... ja... därför kom vi en dag försent. I´s not gonna happen again :D

Löpträning vecka 4

Måndag:

PW 1 km
Löp 7 km
PW 1 km

(långa distansen)


Torsdag:

Löp 3 km (hann inte mer för jag kom iväg försent hemmifrån...)
BodyPump


Fredag:

Yoga
Löp 4 km


Åter igen smärta efter Yogan. Undrar när det kommer ge med sig. Hade egentligen tänkt ta veckans sista pass idag men det får nog vara. Får se om jag pallrar mig iväg imorgon och tränar en sväng. Annars får detta bli veckans achievements.
Nästa vecka är ju tanken att jag ska börja följa träningsprogrammet... Får se hur det går eftersom det beror mycket på dagsformen hur långt jag orkar springa. 4 km är helt ok. 7 var helt ok i måndags då jag var peppad till tusen.

Vet inte om det bara är känslan av att jag tränar eller om jag verkligen redan börjat märka resultat i form av att kroppen börjat shape:a om sig. I vilket fall är jag iallafall sjukt nöjd med att jag kommit igång och tränar regelbundet. Wohooooo!


Då slipper detta bli beach 2011:

lingerie

Things are looking up.
Idag har jag, förutom att träna, funderat en massa på underkläder.
Först på grund av att tiden går fort till April då det är dax för Burlesque festival i London och jag kommer göra ALLT för att åka dit i år igen!
Sen på grund av en annan anledning som jag kommer komma tillbaks till vid ett senare tillfälle.

London Burlesque Week kommer förhoppningsvis bli en tradition för mig och min finfina kille. Glamour, Dekadens, 30-40tals strippor, Pin-ups, berlin cabaret, korsetter, strumpeband, plymer och nipple tassles, plommonstop och sminkade män. Älskar det!!!stress i dagarna tre.

Tre dagar i mina veckor går i hundranittio. Sen har jag 4 dagar helg. På så sätt är det en ganska bra tillvaro jag lever. Men rik blir jag inte...

I måndags hade jag iallafall ork att gå till gymmet, men både igårkväll och kväll och jag varit en klubbad hjälte och bara legat på soffan och käkat singoalla kex. Men sånna kvällar får man väl också ha.

Imorgon är det nya ta. Med allt.

RSS 2.0